Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Τρόποι Πληρωμής

Α) Μέσω Paypal.
Αν λοιπόν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό PayPal του Exodos24.com Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα έναν λογαριασμό εντελώς δωρεάν ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται στο Web Site του PayPal. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι μια πιστωτική κάρτα ή χρεωστική ή προπληρωμένη, ή να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στον λογαριασμό σας του PayPal. Τόσο η κατάθεση χρημάτων μέσω PayPal όσο και η δημιουργία νέου λογαριασμού είναι 100% ανέξοδη.

Β) Μέσω VivaPayments.
Η πληρωμή on-line μέσω πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω του συστήματος ασφαλείας SSL που εξασφαλίζει την κωδικοποίηση των τραπεζικών σας στοιχείων κατά την μετάδοσή τους στο δίκτυο. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται στo deals.exodos24.com ελέγχονται και αξιολογούνται από το ϊδρυμα Πληρωμών Viva Payments. Για όλες τις συναλλαγές σας στον Ιστότοπό μας, είστε ασφαλισμένοι από το ϊδρυμα Πληρωμών Viva Payments.

Γ) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό ή Κατάθεση μέσω e-banking

Για να αγοράσετε κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Καταθέστε το ποσό που αναλογεί στις αγορές σας σε κάποιον από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς (μέσω Web Banking ή στο ταμείο της τράπεζας):

Eurobank IBAN : GR9102603630000570200354098
Όνομα δικαιούχου : Δημήτριος Βασιλείου
Αιτιολογία : {Το όνομα σας} – Αγορά στο Exodos24.com

Τράπεζα Πειραιώς IBAN : GR88-0172-7080-0057-0803-1192-065
Όνομα δικαιούχου : Δημήτριος Βασιλείου
Αιτιολογία : {Το όνομα σας} – Αγορά στο Exodos24.com

Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6945.87.87.89 για επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Mόλις επιβεβαιωθεί η συναλλαγή θα λάβετε ενημερωτικό email με το κουπόνι σας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο συναντήσετε πρόβλημα μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email : info@exodos24.com ή στο τηλέφωνο 6945.87.87.89

Δ) Αγορά με Αντικαταβολή

Αγοράστε την προσφορά με αντικαταβολή και παράδοση του κουπονιού στο χώρο σας, εντός 1-4 ημερών από την ημέρα παραγγελίας, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής της αντικαταβολής στην ειδική φόρμα και το κουπόνι θα είναι στον χώρο σας με 3,00 ευρώ επιπλέον.