Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Πως λειτουργεί

Καθημερινές προσφορές εως και 90% !

Το exodos24 φέρνει για εσάς τις καλύτερες προσφορές από δημοφιλείς επιχειρήσεις της πόλης σας! Βρίσκουμε εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές μόνο για εσάς. Κάθε μέρα θα βρείτε ενδιαφέροντα νέα πράγματα να αγοράσετε.

Διαδώστε την προσφορά !!

Εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράζουν τη προσφορά, η προσφορά είναι ενεργή. Αν όχι, τότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Είναι τόσο απλό. Μοιραστείτε τις καθημερινές μας προσφορές με τους φίλους σας και απολάυστε μαζί τους τις μοναδικές προσφορές μας, κερίζοντας ακόμα περισσότερο.

Εξαργυρώστε το κουπόνι σας !!!!

Η εξαργύρωση του κουπονιού είναι απλή . Απλά πηγαίνετε το κουπόνι σας με τον κωδικό εξουσιοδότησης και τον σειριακό κωδικό στην επιχείρηση της προσφοράς και Απολαύστε. Επιστρέψτε για περισσότερες προσφορές. Κάθε μέρα μπορείτε να βρείτε και μια καινούργια προσφορά .
Μπορείτε να τυπώστε το Κουπόνι σας (άμεσα διαθέσιμο την στίγμη ολοκλήρωσεις της αγοράς ) είτε μέσω του μηνύματος που θα σας έρθει στο email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο exodos24 . Ο κωδικός του Kουπονιού είναι αυστηρά προσωπικός . Το Κουπόνι είναι μιας χρήσης .